Kermis Eijsden - Margraten


Direkt zum Seiteninhalt

Algemeen

Eijsden-Margraten is een uitgestrekte gemeente in het zuidelijkste puntje van Nederland. De gemeente telt 15 kernen en 20 buurtschappen. Zuidelijk is Eijsden-Margraten gelegen aan de Nederlands/Belgische grens. Hier grenst Eijsden-Margraten aan het Vlaamse taalgebied. Westelijk vormt de Maas, die bij Eijsden Nederland binnenkomt, de natuurlijke grens tussen Nederland en Wallonië.

Eijsden-Margraten vormt als grensgemeente een ideale uitvalsbasis van waaruit u leuke dagtrips kunt maken in het Zuid-Limburgse Heuvelland, de Belgische Voerstreek, Ardennen en de Duitse Eifel. Vanuit Eijsden-Margraten kunt u tal van internationale steden bezoeken zoals Aken, Hasselt, Luik en natuurlijk onze eigen provinciale hoofdstad Maastricht.

Eijsden-Margraten is een middelgrote gemeente met zo’n 25.000 inwoners. De gemeente kent een rijke historie en is daarmee o.a. een woon- en toeristenplaats in een uniek en bijzonder mooi grensgebied midden in de Euregio. Het rijke verenigingsleven zorgt voor een uitermate aantrekkelijk sociaal-cultureel klimaat. In Eijsden-Margraten verblijft u in een mooie gemeente, rijk aan tradities en omgeven met natuurschoon. Jaarlijks ontvangt de gemeente veel bezoekers uit zowel binnen- als buitenland.

Er vinden talrijke kermissen plaats in de gemeente, zie elders op deze site.

De kermissen worden vooralsnog niet openbaar verpacht, de plaatsgunning geschiedt onderhands. Zodoende kan er gelet worden op de uitstraling van attracties en is het aanbieden van een gevarieerd attractieaanbod mogelijk.
Zaken die nieuw zijn voor Eijsden - Margraten genieten derhalve de voorkeur.
Indien mogelijk worden de kermissen omlijst door diverse promotieactiviteiten, die grotendeels door de deelnemende exploitanten worden betaald.
Wij zijn steeds op zoek naar populaire en vernieuwende zaken, met name in de sectoren groot- en kindervermaak.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ?
Stuur ons een email en wij nemen contact met u op !
Ons adres: info@kermis-eijsden-margraten.nlData kermissen volgende jaren:

Kijk voor alle officiële kermisdata bij 'alle kermissen', hiernaast in het menu


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü